Skip to content

Produktionsledare till Kinnegrip

Trivs du att arbeta i en produktion och vill vara med på en tillväxtresa som en nyckelperson i företaget?

Kinnegrip tillverkar låssystem för läm- och kapellsidor till lastfordon och är ett av de ledande företagen i branschen. Som etablerad producent och leverantör med mer än fyrtio års erfarenhet kan vi marknadens behov – en kostnadseffektiv och säker lösning för transport av gods. Besök gärna vår hemsida för att läsa mer om oss, www.kinnegrip.se

Kinnegrips målsättning är att vara det bästa valet för en säker lastning, lossning och förstängning av gods. Den uppnås genom kontinuerlig produktutveckling och långsiktigt ekonomiskt tänkande i kombination med lyhördhet, flexibilitet och service. De strävar efter ständiga förbättringar genom att regelbundet analysera kundernas och övriga intressenters krav på sin verksamhet och dess utveckling.

Nu är Kinnegrip inne i en spännande och intensiv förändringsfas och söker nu till sin produktionsanläggning i Lidköping en Produktionsledare.

Arbetsuppgifter och mål

Som en av två Produktionsledare på Kinnegrip ansvarar du för den dagliga styrningen av produktionen genom att leda och coacha dina team.

Du har ansvaret att driva förbättringsarbeten och kompetensutbildning för att nå uppsatta mål.

I ansvarsområdet ingår också att aktivt driva kvalitetsarbetet framåt, ansvara för att rutiner avseende skyddsföreskrifter- och utrustning efterlevs samt arbeta för ständiga förbättringar av arbetsmiljön.

Du har ledaransvar för ca 20 personer i produktionen som innefattar medarbetarsamtal, lönesättning, bemanningsplanering och introduktion av nya medarbetare. Du rapporterar direkt till Fabrikschef.

Din Profil

Vi söker dig med några års ledarerfarenhet inom tillverkande industri. Du har god kunnighet inom produktionsutveckling och LEAN metodik eller liknande förbättringsverktyg sedan tidigare. Du är lösningsfokuserad med ett utpräglat kundfokus för bästa kvalitet.

Som person är du företagsam, självgående, prestigelös och en god kommunikatör. Du är analytisk och har en teknisk förståelse med förmåga att se utvecklingspotential. I ditt ledarskap är du motiverande, coachande och driven i att ha en välmående och delaktig personal. Du har förmågan att utveckla och driva en verksamhet i syfte att effektivisera processer och möta kundernas behov. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Kontakt

För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Johan Linder tel +46722351195 eller Lotta Preijde, tel +46705 8098 93 alternativt lotta@humanandexecutive.se. Ansökan mailar du till info@humanandexecutive.se. Intervjuer kommer att ske löpande.

Varmt välkommen med din ansökan – gärna redan idag!

Produktionsledare till Kinnegrip

Ansök