Skip to content

Medlemshandläggare

Brinner du för service, är ansvarskännande och van att arbeta självständigt?

Då kan du vara den vi söker!

IF Metall verkar inom stora delar av den svenska industrin, bland annat inom plast-, läkemedels-, byggnadsämnes-, stål-, kemi- och verkstadsindustrin och är en medlemsstyrd organisation.

Nästan 30 000 av medlemmarna är dessutom förtroendevalda, fackligt aktiva, på arbetsplatserna och består av 35 avdelningar. En avdelning begränsas geografiskt av en eller flera kommuner och finns för att lokalt ge stöd till den fackliga verksamheten. IF Metall Borås är en avdelning inom fackförbundet IF Metall. Avdelningen har 10 800 medlemmar och omfattar 430 arbetsplatser. Verksamheten inom IF Metall Borås bygger på ett engagemang från medlemmarna och vi arbetar tillsammans för ett demokratiskt och jämställt samhälle. IF Metalls ledord är jämlikhet, solidaritet och frihet! Hos oss har alla samma värde – oavsett ålder, kön, ursprung eller sexuell läggning. Arbetsplatsen är på Norrby Tvärgata. Läs mer på www.ifmetall.se/boras

Arbetsuppgifter och mål

Som Medlemshandläggare hos IF Metall får du ett varierande arbete med att ge god service till medlemmar, förtroendevalda och att arbeta självständigt med förbundets medlemsregister, arbetsgivarregister och uppdragsregister.

Detta innebär mycket kontakter med medlemmar gällande deras frågeställningar kring medlemskapet samt in- och utträden, avgiftshantering och att uppdatera medlemsregistret.

Du kommer även att ha kontakt med andra fackförbund, arbetsgivare och myndigheter där du kommer vara en nyckelperson som organisationens ansikte utåt. Du kommer också att kontrollera avgifter, att medlemmarna betalar in och att arbetsgivarna redovisar enligt avtal.

Din Profil

Vi söker dig som har relevant utbildning och har arbetat med liknande uppgifter inom service/support/kundvård kombinerat med administration. Du har även goda kunskaper i att arbeta i affärssystem och Office-paketet. Är du van användare av Microsoft Dynamics CRM är det meriterande.

Du har goda kunskaper i svenska och engelska – både i tal och skrift och vi ser det som en merit om du behärskar ytterligare ett språk.

Du har ett stort serviceintresse, god samarbetsförmåga och ditt arbete genomsyras av kvalitet. Engagemang, lösningsorienterad och mycket god kommunikatör både i tal och skrift, är viktiga egenskaper för att du ska trivas i rollen. Du har en öppen personlighet men förstår vikten av integritet. Som person är du lyhörd, har en egen drivkraft och tar ansvar för dina arbetsuppgifter.

Vi ser det som viktigt att du delar arbetarrörelsens värderingar!

Låter det intressant för dig?

Tillträde enligt överenskommelse samt löne- och anställningsvillkor enligt kollektivavtal mellan AFO och Handelsanställdas förbund. Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Kontakt

I den här rekryteringen samarbetar IF Metall Borås med Human & Executive. För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Lotta Preijde, Human & Executive på tel 0705-80 98 93 alternativt lotta@humanandexecutive.se.

Ansökan mailar du till info@humanandexecutive.se senast den 28 mars. Intervjuer kommer ske löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Medlemshandläggare

Ansök