Skip to content

Kvalitets- & Miljöansvarig till Mastec Components AB

Motiveras du av att jobba med ständiga förbättringar och möta kundernas behov?

Mastec Components AB är en privatägd koncern med ett flertal anläggningar i södra Sverige och Polen. Mastec agerar som underleverantör i större industriprojekt. Från idé och produktutveckling till serietillverkning och montering. Vi erbjuder skärande bearbetning i metall och plast, avancerad svetsning och bockning av plåt men även ytbehandling och formsprutning av plast. Besök gärna hemsidan för att läsa mer om oss: www.mastec.se

Arbetsuppgifter och mål

Som Kvalitets- och Miljöansvarig ansvarar du för att inspirera, leda och utveckla kvalitets- och miljöarbetet i produktion mot uppsatta mål och nyckeltal.

Rollen innefattas av uppföljning och redovisning av kvalitetsbrister, analysera och utveckla avvikelsehantering och rotorsaksanalyser. I dina uppgifter ingår även att planera, genomföra och sammanfatta interna och externa revisioner samt uppdatering av verksamhetshandboken där du kommunicerar ny information till berörda parter i bolaget.

Målet är att eliminera reklamationer till kund och minimera interna kvalitetsavvikelser genom fokus på att arbeta förebyggande med ständiga förbättringar.

Du ingår i den operativa ledningsgruppen och rapporterar till Produktionschef i Dalstorp och Kvalitets- och Miljöchef med placering i Huskvarna.

Din Profil

Vi söker dig som har en teknisk högskoleutbildning eller motsvarande erfarenhet av produktion. Du har erfarenhet av produktionsledning och god kännedom inom ISO 9001, 14001 och 3834. Vi ser att du er en lyhörd ledare och har erfarenhet av att driva utveckling framåt med ett utpräglat kundfokus för bästa kvalitet.

Som person är du jordnära, har ett prestigelöst sätt och har en god simultankapacitet. Du inspireras av att fungera bollplank för personalen i kvalitets- och miljöfrågor. Vi ser också att du har förmågan att motivera, skapa engagemang och delaktighet bland dina medarbetare. Självgående, strukturerad och handlingskraftig är viktiga egenskaper för att trivas i rollen.

Kontakt

För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Lotta Preijde, tel +46 705 80 98 93 alternativt lotta@humanandexecutive.se. Ansökan mailar du till info@humanandexecutive.se. Intervjuer kommer att ske löpande.

Varmt välkommen med din ansökan – gärna redan idag!

Kvalitets- & Miljöansvarig till Mastec Components AB

Ansök