Skip to content

HR-generalist

Engagerad och relationsskapande HR-generalist sökes till AKWEL, intresserad?

Akwel sweden ab är fordonsindustrins resurs för formade rör och ledningar i metalliska material med hög teknisk kompetens inom luft- och vätskedistribution. En svensk teknikintensiv produktionsindustri med fokus på att tillverka rör i världsklass. Med fabriker i varberg och ulricehamn omsätter akwel 630 msek och sysselsätter cirka 380 personer totalt, 220 personer arbetar i varberg. För att läsa mer om dem, besök gärna deras hemsida www.akwel-automotive.com

Arbetsuppgifter och mål

Som hr-generalist på akwel kommer dina främsta arbetsuppgifter att bestå av att stötta cheferna i det dagliga arbetet. Du kommer att arbeta med förbättringar som utvecklar organisationen och implementerar nya processer med en tydlig kommunikation. Du arbetar omfattande med hr-frågor som bland annat rör kompetensutveckling, är behjälplig vid rekryteringar, genomför eller stöttar vid medarbetarsamtal/lönesamtal, hanterar rehabiliteringsfrågor och lokala policys. Du har även ett kontinuerligt samarbete med fackförbund. I arbetsuppgifterna ingår också tolkning av avtalsfrågor, förtydliganden av lagar, diverse personaladministration samt att du kommer att bereda underlag och producera rapporter i excel. Tjänsten är bred och formbar över tid med stor möjlighet till personlig utveckling. Du samarbetar med hr-chefen som är stationerad i ulricehamn. I teamet ingår också en löneadministratör som är placerad i varberg.

Din profil

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning med inriktning hr eller annan relevant bakgrund. Vi ser att du har arbetat med kvalificerade hr-frågor några år så att du känner dig bekväm i rollen som hr-generalist. Rollen kräver att du har goda kunskap inom excel och officepaketet. Din svenska och engelska är flytande i tal och skrift, vi ser det som meriterande om du har kunskaper i franska. B-körkort och tillgång till egen bil är ett krav då arbetsresor till ulricehamn kan förekomma.

Som person är du både kommunikativ, relationsskapande, strukturerad och organiserad. Du har en inre drivkraft, ser positivt och lösningsfokuserat på problem samt är trygg med att coacha chefer och andra kollegor inom hr-området. Du är bekväm med att lämna din comfort-zone och triggas av att kunna förbättra och få med dig människor i en utveckling. Du har också ett flexibelt förhållningssätt och har lätthet i att prioritera, om och när, detta krävs. Du identifierar dig med ordet serviceinriktad och vet precis vad som krävs för att leverera och bistå med “det där lilla extra”.

Tjänsten är en hyrrekrytering, vilket innebär möjlighet till anställning hos akwel sweden ab efter inhyrningsperioden. Tjänsten är en heltidsanställning och är placerad i varberg.

Kontakt

För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta lotta preijde, human & executive på tel +46 705 80 98 93 alternativt lotta@humanandexecutive.se. Ansökan mailar du till info@humanandexecutive.se. Vi kommer ha löpande intervjuer.

Varmt välkommen med din ansökan – gärna redan idag!

HR-generalist

Ansök