Skip to content

Rekryteringskonsult – specialister till Human & Executive i Halland

Vi erbjuder våra kunder rekrytering av chefer och specialister med lika delar hjärna och hjärta. För oss på Human & Executive är genuint samarbete med uppdragsgivaren och kandidaten vår största drivkraft!
Då det är av största vikt med matchning mellan företagskultur och individ erbjuder vi effektivitet genom noggrann verksamhetsanalys/kravprofil följt av strikt tidsplan för att uppnå rekryteringsprocesser av högsta kvalitet. Vår målsättning är att vår kund ska mötas av genuint engagemang, professionalism och respekt i alla kontakter med oss. För oss är ett uppdrag slutfört när 100% kundnöjdhet har uppnåtts.
Med vårt partnerskap i First Personalpartner; www.firstpersonal.se som är nischade mot och bemannar industrin, har vi genuina erfarenheter från industrin och samarbetar med ett brett nätverk bland Västsveriges företag, för att alltid hålla den högsta kompetensen för vårt uppdrag. Vi har kontor i Borås, Varberg och Skövde, med huvudkontor är i Borås. Läs mer om oss på; www.humanandexecutive.se Denna roll utgår från vårt kontor i Varberg.

Vill du vara med i vår spännande tillväxtresa i Halland när vi utvecklar vår specialistrekrytering med människan i fokus?

Arbetsuppgifter och mål

Som rekryteringskonsult hos Human & Executive ansvarar du för att få in nya uppdrag och sköter kontakterna med kunderna. Du driver dina egna rekryteringsprocesser där din uppgift är att matcha rätt kompetens med kundens efterfrågan. Du kommer att arbeta självständigt med hela kedjan utefter vår rekryteringsprocess, från kundkontakt och inledande dialog med kunder till slutfört uppdrag med uppföljning. Du kommer ha flertalet rekryteringsprocesser i gång parallellt med fokus på specialister.
Allmän omvärldsbevakning är en viktig del i arbetet, ha en god branschkännedom och vara uppmärksam på förändringar på marknaden och företagens rekryteringsbehov.

Din Profil

Vi ser att du är i början av din rekryteringskarriär och har arbetat som rekryteringsassistent eller researcher med kunskaper kring hur man via olika nätverk och search (bl a LinkedIn Recruiter) hittar den mest lämpliga kandidaten. Du har god människokännedom och ett genuint intresse för människor, är bra på att bygga nätverk och underhålla relationer. Rekryteringsarbetet präglas bitvis av högt tempo och det är viktigt att du har en hög grad av flexibilitet och kan hantera flera rekryteringsprocesser, samtidigt som du drivs av att leverera till uppsatta mål och deadlines. Du behöver ha mycket god känsla för service och att uttrycka dig professionellt i såväl tal som skrift. Vi ser att du är resultatinriktad och vill arbeta mot konkreta mål för att bidra till en gemensam framgång.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och tror att du är en trygg person som har ett konsultativt förhållningssätt, en egen drivkraft och är mån om relationer både internt och externt. Du har god förmåga att effektivt strukturera och driva ditt arbete framåt.

Vi erbjuder dig ett spännande och omväxlande arbete med goda utvecklingsmöjligheter där du kommer att möta olika företagskulturer och personligheter från olika branscher som ger dig möjlighet att utveckla din egen kompetens.

Kontakt

För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Lotta Preijde, Human & Executive på tel +46 705 80 98 93. Ansökan mailar du till lotta.preijde@humanandexecutive.se. Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Rekryteringskonsult – specialister till Human & Executive i Halland

Ansök