Skip to content

Teknisk Fastighetsförvaltare till Borås Kommuns Parkerings AB

Borås Kommuns Parkerings AB är en organisatorisk enhet i kommunens verksamhet, underordnad Kommunfullmäktige i Borås. Vårt uppdrag är att erbjuda välbelägna attraktiva parkeringsanläggningar, driva parkeringsrörelse samt parkeringsövervakning. Genom att samordna parkeringsfrågor och aktivt medverka i Borås Stad planering bidrar vi till att skapa en attraktiv stad. Vi arbetar ständigt med att utveckla, förnya och förbättra stadsrummet och dess parkeringsmöjligheter, då det alltid skall vara lätt att göra rätt val. Vi sitter centralt i Borås på Stora Kyrkogatan. Läs mer: www.parkeringsboras.se

Har du intresse för teknik och vill vara med och utveckla digitaliseringen av tjänster och system inom fastighet och anläggning?

Arbetsuppgifter och mål

I rollen som Teknisk Fastighetsförvaltare kommer du att driva bolagets digitala utveckling inom fastighet och anläggning samt utveckla processer för underhåll av system, IT och Teknik. Du ser till att bolagets utrustning håller den standard bolaget har gällande rutiner, mål och visioner samt att vi följer GDPR, PCI och övriga krav. Du är även delaktig utförare i att inom avdelningen förekommande arbetsuppgifter inom  underhåll och drift. Du svarar för informationssäkerheten samt följer upp och är kravställare gentemot våra avtalsparter. Du har ett samordningsansvar att teknisk utrustning och system fungerar enligt de mål och arbetssätt bolaget har för samtliga avdelningar. Rollen innebär även att aktivt delta i projektmöten och att driva projekten inom ditt område. Du rapportera till Fastighetschef.

Din Profil

Vi söker dig som har en relevant utbildning eller motsvarande genom arbetslivserfarenhet. Du har ett stort intresse för teknik och den digitala utvecklingen samt drivs av att utveckla verksamheten. Meriterande är om du har erfarenhet av upphandlingar och varit kravställare inom mjukvaror, it och teknik. Du har goda kunskaper inom Office-programmen och kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift.

Som person är du en teamspelare, positiv och kreativ. Du har en kommunikativ förmåga att skapa bra relationer till dina kunder och medarbetare. Att ta egna initiativ och att driva projekt framåt ser du som en naturlig del och att vara en representant för företaget. Du arbetar strukturerat, självständigt och är en lösningsfokuserad person med fokus på att uppnå en hög kundnöjdhet. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Kontakt

I den här rekryteringen samarbetar Borås Kommuns Parkerings AB med Human & Executive. För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Jennifer Djureholt på tel +46 722 35 11 29. Ansökan mailar du till info@humanandexecutive.se.

Intervjuer kommer att göras löpande. Varmt välkommen med din ansökan, senast 20/1–2021.
Teknisk Fastighetsförvaltare till Borås Kommuns Parkerings AB

Ansök